Hallo,


Roosterwijzigingen zijn ongeveer het belangrijkste om te checken als je op school bent, "valt ... uit, waar zitten we???"
Daarom heb ik een klein appje gemaakt die het razendsnel ophaalt van de website van school en makkelijk laat zien wat de roosterwijzigingen zijn voor jouw klas.

Het installeren

De app is nu te downloaden via de Google Play Store.

Data

De app haalt alleen de pagina op die op http://kalsbeek.nl/rooster/spkdagklas_(klasnaam).htm op voor de info op het scherm. Daarnaast haalt hij elke keer dat je de app opstart 1 heel klein bestand op met het versienummer, wat op http://svshizzle.com/app/rooster/version.php staat. Daarnaast vraagt hij ook de eerste keer opstarten een pagina op waarmee ik kan zien hoeveel installaties er zijn, alleen voor de statistieken.

Arend-Jan

Statistieken:


Warning: Undefined variable $con in /var/www/html/svshizzle.com/app/rooster/index.php on line 40

Fatal error: Uncaught TypeError: mysqli_query(): Argument #1 ($mysql) must be of type mysqli, null given in /var/www/html/svshizzle.com/app/rooster/index.php:40 Stack trace: #0 /var/www/html/svshizzle.com/app/rooster/index.php(40): mysqli_query() #1 {main} thrown in /var/www/html/svshizzle.com/app/rooster/index.php on line 40