Changelog,

Dit is een pagina waar alle veranderingen te zien zijn. Nieuwe functionaliteiten worden hier ook geplaatst.

30-1-2016

Class en veiligheid

SvShizzle gebruikt vanaf nu sessies in plaats van cookies om je gebruikersnaam op te slaan, wat dus veiliger en sneller werkt. Daarbij is ook een klasse gemaakt waardoor de database niet overmatig aangeroepen wordt, wat dus snelheid en stabiliteit verbeterd.

Download pagina

De download pagina is aangepast waardoor betere statistieken beschikbaar zijn voor later(Er zal waarschijnlijk een feature komen met een ranking van gebruikers).


12-1-2016

Statistieken

Ik heb een kopje statistieken toegevoegd aan de website, zodat iedereen kan zien dat er toch wel wat gebeurt op deze website.

Popup en button

Het linkje om te downloaden is nu makkelijker te vinden, het is een button! Mensen die nog geen account hebben/niet ingelogd zijn krijgen nu ook een popup om zich aan te melden of te registreren.


11-1-2016

Dynamische vakken

Het is nu mogelijk om vakken toe te voegen die je miste. Deze wordt dan in een tabel op de server gezet en dat vak is dan gelijk te selecteren in de instellingen/registratie.

Goede jaar

Ik heb ff de moeite genomen om iedereen in het goede jaar te zetten(zover ik het wist dan).


6-1-2016

Dynamische scholen

Het is nu mogelijk om scholen toe te voegen. Deze is dan ook gelijk te selecteren in de instellingen/registratie.

Betere downloadpagina

De downloadpagina is aangepast, er zijn share knoppen toegevoegd, reacties kunnen geplaatst worden en er is een uitgebreidere beschrijving nodig.

Beschrijving

Het is nu mogelijk om beschrijvingen toe te voegen bij het uploaden van een samenvatting. Deze beschrijving kan opgemaakt worden door een rich-text editor, ongeveer zoals in Word.

Email

De email is weer gefixt, dus als er een samenvatting geupload word, dan krijgt iedereen weer een mailtje. Ook registreren werkt weer.


2-1-2016

Host

We hebben een nieuwe host, strato.nl nu, waardoor we een nieuwe url hebben(svshizzle.com) en we weer features beter kunnen leveren, zoals mailtjes en meer gebruikers door grotere opslag.